Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığımız ile Dış Ticaret Bölümü Ortak Çalışma Yürütüyor !!!

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığımız ile DIş Ticaret Bölümü ortak çalışmaya başladı. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Dış Ticaret Bölümü öğrencilerine veri tabanı ve sosyal bilimlerde araştırma yöntemleri konusunda eğitim vermeye başladı.

Araştırma Yöntem ve Teknikleri Dersi kapsamında başlayan eğitim çalışmaları ile öğrencilerin kütüphane ve kütüphane kullanım olanaklarının artırılması ve akademik çalışma yapma yeterliliklerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’ndan Okan Koç tarafından verilen eğitimlerin ilki Dış Ticaret Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Fatih Çelik ve Öğr. Gör. Evrim Ağaçdelen’in de katılımları ile gerçekleşti.

Aynı zamanda ders Araştırma Yöntem ve Teknikleri Dersi kapsamında öğrencilerimiz altışarlı grup halinde kütüphanede çalışmaya başlamış olup ğrencilere danışma ve teknik eğitim desteği sağlanmaktadır.