Üniversitemiz ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Arasında Protokol İmzalandı.

Üniversitemiz akademik personelinin akademik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan KARAKAYA ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar BAĞLI arasında kütüphanelerden karşılıklı yararlanmak ve kütüphanelerde fazla nüsha olan eğitim-öğretim faaliyetlerini destekleyici basılı kaynakların bağış yapılması adına bir protokol imzalandı.

1 Aralık 2018 tarihinden 31 Mayıs 2021 tarihine kadar geçerli olacak protokol sayesinde Ahi Evran Üniversitesi akademisyenleri Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kütüphanesinden yararlanabilecekken Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi akademisyenleri de üniversitemiz kütüphanesinden faydalanabilecekler.