Merkez Kütüphane Kullanıcı Eğitimleri Devam Ediyor.

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Sınıfı öğrencilerine, 17 Nisan 2019 tarihinde Kütüphaneci Mesut FAŞDAK aracılığıyla “Kütüphane Tanıtımı ve Basılı-Elektronik Kaynakların Kullanımı Eğitimi” verildi. Öğr. Gör. Songül TAŞ koordinatörlüğünde Öğr. Gör. Zeynep KOÇALİ ve Öğr. Gör. Betül ERGİNBAŞ'ın katılımlarıyla 17 Nisan 2019 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu'nda gerçekleşen eğitimde öğrencilere öncelikli olarak, Daire Başkanlığımız ve Merkez Kütüphane ile ilgili bilgiler verilirken ardından kütüphane web sayfası üzerinden tarafımızca verilen hizmetler, basılı ve elektronik kaynaklar ve bu kaynakların nasıl kullanılacağı ile ilgili konularda bilgiler verildi.

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve İşletme Yönetimi Ana Bilim Dalı öğrencilerine ve bölüm öğretim elemanlarına, 15 Mart 2019 tarihinde Kütüphaneci Mesut FAŞDAK aracılığıyla “Kütüphane Tanıtımı ve Basılı-Elektronik Kaynakların Kullanımı Eğitimi” verildi. Öğr. Gör. Nihan ÇAĞLAYAN ve Öğr. Gör. Burhan DEMİRDAŞ koordinatörlüğünde 15 Mart 2019 tarihinde Merkez Kütüphane ve Merkez Kütüphane Çalışma Salonunda gerçekleşen eğitimde öğrencilere öncelikli olarak, Daire Başkanlığımız ve Merkez Kütüphane ile ilgili bilgiler verilirken ardından kütüphane web sayfası üzerinden tarafımızca verilen hizmetler, basılı ve elektronik kaynaklar ve bu kaynakların nasıl kullanılacağı ile ilgili konularda bilgiler verildi.

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı lisansüstü öğrencilerine ve bölüm öğretim elemanlarına, 14 Mart 2019 tarihinde Kütüphaneci Mesut FAŞDAK aracılığıyla “Kütüphane Tanıtımı ve Basılı-Elektronik Kaynakların Kullanımı Eğitimi” verildi. Doç. Dr. Çağrı ÖZTÜRK DEMİRBAŞ ve Doç. Dr. Tekin ÇELİKKAYA koordinatörlüğünde 14 Mart 2019 tarihinde Merkez Kütüphane ve Merkez Kütüphane Çalışma Salonunda gerçekleşen eğitimde öğrencilere öncelikli olarak, Daire Başkanlığımız ve Merkez Kütüphane ile ilgili bilgiler verilirken ardından kütüphane web sayfası üzerinden tarafımızca verilen hizmetler, basılı ve elektronik kaynaklar ve bu kaynakların nasıl kullanılacağı ile ilgili konularda bilgiler verildi.

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü ikinci öğretim öğrencilerine, 05 Mart 2019 tarihinde Kütüphaneci Özge ÖZASLAN aracılığıyla “Kütüphane Tanıtımı ve Basılı Kaynakların Kullanımı Eğitimi” verildi.

Öğr. Gör. Fatih KESKİNKILIÇ koordinatörlüğünde Merkez Kütüphanede gerçekleştirilen eğitimde öğrencilere öncelikli olarak Daire Başkanlığımız ve Merkez Kütüphane ile ilgili bilgiler verilirken ardından kütüphane web sayfası üzerinden tarafımızca verilen hizmetler, basılı kaynaklar ve bu kaynakların nasıl kullanılacağı ile ilgili konularda bilgiler verildi.

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü lisansüstü öğrencilerine ve bölüm öğretim elemanlarına, 05 Mart 2019 tarihinde Kütüphaneci Mesut FAŞDAK aracılığıyla “Kütüphane Tanıtımı ve Basılı-Elektronik Kaynakların Kullanımı Eğitimi” verildi. Prof. Dr. Kamile ŞANLI KULA koordinatörlüğünde 05 Mart 2019 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Seminer Salonunda gerçekleşen eğitime, Daire Başkanlığımız adına Küt. ve Dok. Daire Başkanı Dilber SARIKAYA, Kütüphaneci Özge ÖZASLAN, Bilgisayar İşletmeni Çağrı ÇELİK ve Kütüphaneci Mesut FAŞDAK katıldı.

Eğitimde öğrencilere öncelikli olarak Daire Başkanlığımız ve Merkez Kütüphane ile ilgili bilgiler verilirken ardından kütüphane web sayfası üzerinden tarafımızca verilen hizmetler, basılı ve elektronik kaynaklar ve bu kaynakların nasıl kullanılacağı ile ilgili konularda bilgiler verildi.