Paydaş Analizi Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Stratejik Planı ve bu plan doğrultusunda yürütülen Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında iç ve dış paydaşlarımızla bir araya gelip yürütülen hizmetlerde paydaş beklentileri dikkate alınarak değerlendirmeler yapmak görüş ve önerilerde bulunmak üzere 04.10.2017 tarihinde Saat 14:00’ da Genel Sekreterlik Toplantı Salonunda İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Eyüp TEMUR, Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Nurhan ÖLMEZ, Tıp Fakültesi Öğr. Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ercan KARABULUT, Arş. Gör. Selgin AL, Bilgi İşlem Daire Başkanı V. Canfer MEMOĞLU, Öğrenci Konsey Başkanı Emrehan YÜCEL, Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Sinem AKBAŞ, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Dilber SARIKAYA, Şb. Müd. Levent KOCAASLAN ve Kütüphaneci  Mesut FAŞDAK tarafından paydaş toplantısı düzenlenmiştir.

Yaklaşık iki saat süren  toplantıda paydaşların tek tek görüş ve önerileri alınmış, karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak yapılması gerekenler görüşülmüştür.