Çeşitli Konu Başlıklarını Kapsayan Veri Tabanları Deneme Erişimine Açılmıştır.
15.10.2021

Daire Başkanlığımız tarafından ClinicalKey Student, MarketLinedMags Dergi PlatformuJaypeeDigital Akademik Tıp ve Sağlık BilimleriFelsefe (Philosophy Documentation Center – PDC)The World Biographical Information System Online (WBIS Online), Ebook Central elektronik kitap, Almanhal, AccessEngineering, AccessMedicine, AccessPharmacy, AccessEmergencyMedicine, AccessSurgery, AccessPediatrics, Legaling Hukuk Terimleri, Legal Yayıncılık Online Kütüphane​, Legalbank Elektronik Hukuk Bankası, The Company of Biologists, De Gruyter Dergi Koleksiyonu, Artstor Digital Library ve Wikilala (Osmanlı Dijital Kütüphanesi) veri tabanları süreli olarak deneme erişimine açılmıştır. Deneme erişimine açılan veri tabanlarına ulaşmak için tıklayınız.